Classloom’un genel mantığında bir grup üyesi kendi yaptığı tüm kayıtları düzenleme ve silme hakkına sahiptir. Grup moderatörleri ise tüm kayıtları güncelleme veya silme hakkına sahip olurlar.

Bu sebeple grup moderatörü değilseniz sadece kendi kaydettiğiniz ödevleri güncelleyip silebilirsiniz. Sizin kaydetmediğiniz ödev kayıtları aşağıdaki gibi görünür.

ödev okuma_butonsuz

Eğer o ödevi siz kaydetmişseniz veya moderatörseniz Ödev başlığına tıkladığınızda sağ alt kısımda “Düzenle” butonunu görürsünüz.

Screen Capture by Snagit

Bu butona tıklayarak ödev güncelleme ekranından istediğiniz değişiklikleri yapıp kaydınızı güncelleyebilir veya ödev kaydını tamamen silebilirsiniz.

ödev_güncelleme