Kütüphanenizdeki bir belgeyi sildiğinizde sadece sizin kütüphanenizden silinir ancak paylaşılan kişi ve grup üyeleri belgeye erişmeye devam ederler. Yanlışlıkla paylaştığınız veya daha fazla paylaşmak istemediğiniz belgeleri silmek yerine Kütüphanem > Paylaşım > Paylaştıklarım sayfasına giderek ilgli dokümanın hizasındaki ters üçgen işaretine tıklayarak açılan menüden  “Tüm Paylaşımları Kaldır” seçeneğini seçmelisiniz.

paylaşımları kaldır