Classloom’da grup bilgisini güncelleme ve grubu silme hakkı sadece grup kurucularına verilmiştir. Kurucusu olduğunuz bir grubun profilini güncellemek istiyorsanız grup sayfanızın sağ üst kısmında bulunan “Grup Üyeleri” butonuna tıklayın.  Açılan ekrandan  “Grup Güncelle” sekmesine tıklayın.

Not: “Grup Güncelle” sekmesi sadece grup kurucularının “Grup Üyeleri” sayfasında görüntülenir. Standart grup üyeleri ve moderatörler bu sekmeyi ekranlarında göremezler. Açılan grup güncelleme ekranından grup adı, sınıf, okul bilgisi veya grup profil resminde istediğiniz düzenlemeleri yaptıktan sonra “Güncelle” butonuna tıklayın.

grup güncelleme Grubu silmek istiyorsanız “Sil” butonuna tıklayın.

ÇOK ÖNEMLİ NOT: Grubu silmeniz halinde grupta aktif üyelere grubun kapatıldığı bilgisi eposta ile bildirilecek, grup içerisinde kaydedilmiş hiçbir bilgi ve belgeye siz dahil ulaşamayacaksınız. Classloom silinen grupların içeriğini depolama, saklama, silinen grubu geri getirme v.b konularda sorumluluk sahibi değildir. Bu durum Kullanım Sözleşmemizde açıkça belirtilmiştir. O yüzden bu kritik işlemi gerçekleştirirken dikkatli olmanızı özellikle rica ederiz.