Classloom’un genel mantığında bir grup üyesi kendi yaptığı tüm kayıtları düzenleme ve silme hakkına sahiptir. Grup moderatörleri ise tüm kayıtları güncelleme veya silme hakkına sahip olurlar.  Fotoğraflarda tüm üyelerin eklenen fotoğraflarda etiketleme yapmasına, fotoğraf ismini değiştirmesine imkan verilmekle birlikte, fotoğraf silme izni sadece o fotoğrafı kaydeden kişide veya moderatörlerde olur.

Bu sebeple grup moderatorü değilseniz sadece kendi kaydettiğiniz fotoğrafları silebilirsiniz. Eklediğiniz bir fotoğrafı silmek istediğinizde, fotoğraf listeleme ekranında fotoğrafın üzerine Mouse ile geldiğinizde sağ üst köşede bir kalem işareti çıkacaktır. Bu kaleme tıklayın, açılan mini menüden “Sil” seçerek fotoğrafı silebilirsiniz.

image107

Sizin kaydetmediğiniz fotoğrafların kayıtlarında sadece “İncele Düzenle” yazısı menüde görüntülenecektir.

image108

Fotoğraf henüz yüklenirken iptal etmek isterseniz, yükleme esnasında fotoğrafın küçük görüntüsü üzerine gelerek “İptal” butonuna tıklayıp yüklemeyi iptal edebilirsiniz.

image109