Classloom’un genel mantığında bir grup üyesi kendi yaptığı tüm kayıtları düzenleme ve silme hakkına sahiptir. Grup moderatörleri ise tüm üyelerin yaptığı kayıtları güncelleme veya silme hakkına sahip olurlar.

Bu sebeple grup moderatorü değilseniz sadece kendi kaydettiğiniz duyuruları güncelleyip silebilirsiniz. Sizin kaydetmediğiniz duyuru kayıtları aşağıdaki gibi görünür.

image094

Eğer o duyuruyu siz kaydetmişseniz veya moderatörseniz Duyuru başlığına tıkladığınızda sağ alt kısımda “Düzenle” butonunu görürsünüz.

image095

Bu butona tıklayarak duyuru güncelleme ekranından istediğiniz değişiklikleri yapıp kaydınızı güncelleyebilir veya duyuru kaydını tamamen silebilirsiniz.