Eğer dokümanı bir kişi ile artık paylaşmak istemiyorsanız Kütüphanem > Paylaşımlar > Paylaştıklarım listesinde ilgili dokümanın adına tıklayın. Alt kısımda o dokümanı paylaştığınız kişilerin veya grupların adı listelenecektir. İsminin yanındaki çarpı işaretine tıklayarak dokümanı o kişi ile paylaşmayı bitirebilirsiniz. Bu durumda ilgili kişi dokümana bir daha ulaşamayacak ve paylaşımdan kaldırıldığı mesajını alacaktır.

paylaşımları kaldır

Bir dokümanı tüm paylaşımlardan kaldırmak isterseniz doküman adının hizasındaki ters üçgen ikonuna tıklayarak açılan menüden “Tüm Paylaşımları Kaldır” seçeneğini seçebilirsiniz.  Daha önce dokümanı paylaştığınız kişiler artık o dokümana erişemeyecektir.

Bir grup ile paylaştığınız dokümanı gruptan kaldırmak için: O grubun dokümanlar alanına gidip dokümanı adının hizasındaki ters üçgen işaretine tıklayarak açılan menüden “Sil” seçeneğini seçiniz.