Paylaşılan doküman, paylaşımı yapan kişi tarafından Paylaşımdan Kaldırılmış ise mesajlarım veya Benimle Paylaşılanlar bölümünden bir daha erişemezsiniz. Sistem size paylaşımdan kaldırılan dokümanları mesaj alanında paylaşımdan kaldırılmış ifadesi ile gösterirken Kütüphane > Benimle Paylaşılanlar listesinde doküman adını kırmızı renkte gösterir.

paylaşım kaldırılmış mesaj

paylaşım kaldırılmış liste